یا خداااااااااا مخم سوت کشید روحم به پرواز در اومد
عجب کل نابی
حالا من طرفه هیچ کدوم نیستم اما قبول کردن با استعداد بودن دیگران هم بد نیست
خیلی هم از بازی اقایA1987خوشم اومد عالی بود
سلام ببین من طرف هیچکدوم نیستم ولی یچیزیو قبول کن با بازوکا و مگنوم بینهایت میشه همچین رکوردی زد ولی بدون اون بنظرم خیلی سخته الان نگو تو برو خودت اگه راست میگی من کلا 1بار بیشتر بازیو تموم نکردم ولی برای کسایی که ده بیست بار بازیو تموم کردن میتونن همچین رکوردی بزنن
بنظرم دعوا رو تمومش کنین ولی بنظر من تو بهترین رکوردو تو ایران نزدی(اصن مگه همه نت دارن یا اصلا شاید پخش یا ضبط نکردن) بعدشم قطعا بعدا رکوردتو میزنن حتی اگه تا الان کسی نزده باشه تو مگه از اینده خبر داری الان بنظرت ادمای زمان قدیم فک میکردن انقد الان دنیا پیشرفت کنه یا اونموقعی که با کالسکه کار میکردن فک میکنی اصلا تصور چیزی مث بوگاتی یا لامبورگینی رو میکردن؟پس حتی اگه میگی نزدن اصلا نگو که بعدا نمیزنن
شخصیت مورد علاقم:لیان
نسخه مورد علاقم:4/3
شخصیت منفی مورد علاقم:وسکر
نقل قول: یا خداااااااااا مخم سوت کشید روحم به پرواز در اومد
عجب کل نابی
حالا من طرفه هیچ کدوم نیستم اما قبول کردن با استعداد بودن دیگران هم بد نیست
خیلی هم از بازی اقایA1987خوشم اومد عالی بود
بله درسته...
رکورد جهانی دست همین شخص هستش...و در رکورد جدیدش تونسته بازی در زمان 40 دقیقه به پایان برسونه.
اما دوست عزیزم شاید رکورد من جهانی نباشه ولی در کشور خودمون نفر برتر هستم و به شما اطمینان میدم
بله درسته...
رکورد جهانی دست همین شخص هستش...و در رکورد جدیدش تونسته بازی در زمان 40 دقیقه به پایان برسونه.
اما دوست عزیزم شاید رکورد من جهانی نباشه ولی در کشور خودمون نفر برتر هستم و به شما اطمینان میدم